Opleidingscentrum NCOI heeft officieel goedkeuring gegeven aan de trainingen van Change the Game Academy, het trainingsprogramma van Wilde Ganzen.

Eric Verduyn van NCOI
Eric Verduyn, directeur Onderwijs bij NCOI

“Met Change the Game Academy heeft Wilde Ganzen hele gedegen trainingen opgezet voor mensen in ontwikkelingslanden”, zegt Eric Verduyn, directeur Onderwijs bij NCOI. “Wij zijn onder de indruk van de inhoudelijke kwaliteit, hoe mensen door de hoeveelheid stof worden geleid en hoe op een hele praktische manier wordt getoetst. Daar geven wij graag onze goedkeuring aan.”

 

Erkenning op niveau

Iedereen die met succes een opleiding bij Change the Game Academy afrondt, krijgt in het vervolg een certificaat met daarop ook het logo van NCOI. “Dat betekent dat de opleiding die je hebt gevolgd officieel is goedgekeurd door NCOI University of Applied Sciences”, licht Verduyn toe. “Het geeft een certificaat meer waarde en is een erkenning op HBO-niveau.”

Wij zijn onder de indruk van de inhoudelijke kwaliteit, hoe mensen door de hoeveelheid stof worden geleid en hoe op een hele praktische manier wordt getoetst.

— Eric Verduyn, directeur Onderwijs bij NCOI

“NCOI zet niet zomaar ergens zijn stempel op”, zegt Robert Wiggers van Change the Game Academy. “Het is een erkenning van de kwaliteit en van de zorgvuldigheid waarmee ons programma is samengesteld. Wij zijn er dan ook erg blij mee. Maar belangrijker: de deelnemers aan de trainingen zijn er bij gebaat. Het motiveert hopelijk meer mensen om deel te nemen en het opent gemakkelijker deuren in hun werk.”

NCOINCOI is het grootste opleidingsinstituut voor werkenden in Nederland met een omvangrijk pakket van geaccrediteerde Masteropleidingen en korte programma’s op Masterniveau. Change the Game Academy biedt trainingen op het gebied van lokale fondsenwerving en het opkomen voor de eigen rechten aan kleine organisaties in ontwikkelingslanden. Jaarlijks volgen tweeduizend mensen de gratis cursussen in vier talen: Engels, Frans, Portugees en Spaans. Binnenkort komt daar Khmer bij, de taal van Cambodja.