Lachende kinderen uit Tanzania in gele kleding

Help armoede te bestrijden. Wilt u schenken aan Wilde Ganzen?

Schenken aan Wilde Ganzen

311Wilde Ganzen bestrijdt armoede op een unieke manier. We steunen bevlogen Nederlanders die in verre landen kleine projecten opzetten.

Wat is onze aanpak?
– De bevlogen Nederlanders werken samen met lokale partners.
– Wij helpen met kennis, ons netwerk en geld.
– Samen geven we particuliere projecten professionele daadkracht. Duurzaam en zichtbaar.

Maar dat kunnen we alleen met steun van onze donateurs. Donaties zijn hard nodig om die vele, belangrijke projecten mogelijk te maken om armoede te bestrijden in de wereld. Wil jij ook het verschil maken in de levens van anderen? Overweeg je een bedrag te schenken aan Wilde Ganzen? Word dan donateur! Minimaal 88 cent van jouw euro gaat naar onze projecten, dus als je ons een bedrag wilt schenken, dan verzekeren we je: je donatie wordt goed besteed!

Als donateur geef je een vast bedrag. Daarmee steun je onze projecten direct. Vanuit jouw vaste donatie kunnen we meerdere projecten mogelijk maken. Met een eenmalige gift kun je een specifiek land of project steunen.? Je vindt hier alle projecten die op dit moment steun nodig hebben.

Steun het werk van Wilde Ganzen

Periodiek schenken: belastingvrij!

Belastingvrij schenken van Wilde Ganzen is een mooie manier om een goed doel te steunen. Daarnaast kun je zelf van het fiscale voordeel genieten.

Als je Wilde Ganzen vijf jaar of langer met een vast, zelf gekozen bedrag steunt en dit vastlegt in een overeenkomst, is je gift volledig aftrekbaar van de belasting. Dit heet periodieke schenken.

Afhankelijk van je inkomen geeft de Belastingdienst de helft van de gift terug. Op die manier is je gift is dus meer waard, zonder extra kosten! Vroeger moest je bij de notaris langs om periodiek te schenken, maar dit is niet meer nodig: het kan direct via ons.

Hoe werkt het?
Je vindt het schenkingsformulier hier (pdf). Vul deze volledig in, print het uit en stuur het naar ons. We sturen je een ondertekende versie terug.

Wil je het formulier liever met de post ontvangen? Bel of mail dan Viola van Dalfsen.

Rekenvoorbeeld:
U schenkt per jaar € 250
U krijgt retour via de belasting (gemiddeld 42%) € 105
Uw gift kost u netto € 145

 

Viola van Dalfsen

Heeft u een vraag?

Viola van Dalfsen

Medewerker Serviceteam Fondsenwerving

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.