“De betekenis van ons leven ligt in het verschil dat we maken in het leven van anderen” ~Nelson Mandela

Wilde Ganzen maakt dat verschil in het leven van anderen. Maar dat kunnen we alleen met steun van onze donateurs. Donaties zijn hard nodig om die vele, belangrijke projecten mogelijk te maken om armoede te bestrijden in de wereld. Wil jij ook het verschil maken in de levens van anderen? Bekijk hieronder welke manier het beste bij jou past of word direct donateur. Minimaal 88 cent van jouw euro gaat naar onze projecten, dus je donatie wordt goed besteed!

Word donateur of geef eenmalig

Als vaste donateur geef je iedere maand een door jou gekozen vast bedrag. Je helpt hiermee direct projecten te realiseren. Structurele bijdragen zijn zeer waardevol voor Wilde Ganzen, want ze geven ons de zekerheid om ons werk te kunnen blijven doen. Vanuit jouw vaste donatie kunnen we meerdere projecten mogelijk maken en zorgen voor continuïteit.

Wil je graag een specifiek land of een bepaald type projecten steunen? Dat kan met een eenmalige gift! Kies uit een van onze vele projecten het project wat het beste bij jou past. Bekijk alle projecten die nog steun kunnen gebruiken.

 

Steun het werk van Wilde Ganzen

Fonds op Naam

Wilt u persoonlijk betrokken zijn bij de besteding van uw geld? Dan is een Fonds op Naam een goed idee. Wilde Ganzen richt dit fonds voor u op en u bepaalt welk type projecten wij ermee steunen. Wij dragen zorg voor de administratieve afhandeling, zien er op toe dat uw donatie bij de juiste projecten terechtkomt en houden u op de hoogte van de projectontwikkelingen. Het bedrag is volledig aftrekbaar van de belasting en vrijgesteld van schenkingsrecht. Mogelijk vanaf € 10.000 per jaar, voor de duur van 5 jaar.

Maaike Koomen

Heeft u een vraag?

Maaike Koomen

Relatiemanager

Schenken met belastingvoordeel

De Belastingdienst een deel van uw gift laten betalen? Dat kan. Als u ons ten minste vijf jaar lang met een vast, zelf gekozen bedrag steunt en dit vastlegt in een overeenkomst, is uw gift volledig aftrekbaar van de belasting. Dit heet een periodieke schenking.

Afhankelijk van uw inkomen krijgt u de helft van uw gift terug (37%-52%). Uw gift is dus meer waard, zonder dat het u meer kost! Voorheen was hiervoor een notariële akte vereist, maar nu kunt u dit direct met ons regelen.

Print het schenkingsformulier (pdf) uit en stuur het ingevuld naar ons op. U kunt het ook digitaal invullen, afdrukken, ondertekenen en naar ons opsturen, maar let op: het is helaas niet mogelijk het formulier ingevuld op te slaan op uw computer. Een kopie van het formulier sturen wij u door onze directeur ondertekend terug. Ontvangt u het formulier liever per post om in te vullen? Neem dan contact op met Viola van Dalfsen.

Bereken uw voordeel
Viola van Dalfsen

Heeft u een vraag?

Viola van Dalfsen

Medewerker Servicelijn Particulieren

Kom in actie

Vier jij binnenkort een bijzondere gebeurtenis en wil je in plaats van een cadeau voor jezelf graag anderen helpen? Of wil je graag een actie organiseren om geld op te halen voor Wilde Ganzen om zo onze projecten te steunen? Graag! Je kunt dan overwegen om de cadeaus voor je huwelijk, jubileum, verjaardag of de geboorte van je kind op te dragen aan mensen die in armoede leven. Vraag je familie en vrienden om een donatie voor (een specifiek project van) Wilde Ganzen, zodat jullie gezamenlijk mooie projecten mogelijk maken. Neem contact op om te overleggen voor welk type project je geld zou willen inzamelen. Wij denken graag mee!

Viola van Dalfsen

Heeft u een vraag?

Viola van Dalfsen

Medewerker Servicelijn Particulieren

Steun ons met uw bedrijf

Heeft u het druk met het runnen van uw bedrijf maar wilt u óók graag iets betekenen voor mensen die in armoede leven? Kies dan voor een bedrijfsdonatie aan Wilde Ganzen. U kunt kiezen voor een gift die wij vrij kunnen besteden, doneren aan een specifiek project dat aansluit bij de interesse of geografische focus van uw bedrijf of een fonds op naam starten. Wilt u liever een diepgaande, meerjarige samenwerking? Dan bekijken we graag samen hoe we elkaar kunnen versterken. Per samenwerkingsvorm geven wij graag informatie over de belastingaftrek.

Maaike Koomen

Heeft u een vraag?

Maaike Koomen

Relatiemanager

Nalaten

Wilt u ook na uw leven een verschil maken in de levens van anderen? Overweeg dan om Wilde Ganzen op te nemen in uw testament. U stelt ons dan in staat om de levens van mensen in ontwikkelingslanden nóg meer te verbeteren. Een klein bedrag betekent al een groot verschil in het leven van een ander! Bij een notaris kunt u uw wensen aangeven via een persoonlijk testament, met een legaat of een erfstelling. Wilde Ganzen hoeft geen erfbelasting te betalen, dus uw gehele donatie gaat naar projecten ter bestrijding van armoede. Meer over nalaten leest u hier.

Wilt u ons spreken over de afwikkeling van een opengevallen nalatenschap? Bel of mail dan met Viola van Dalfsen: 035-6260991, viola@wildeganzen.nl.

Logo NuTestament
Denkt u erover om een legaat aan ons na te laten? Of wilt u Wilde Ganzen benoemen als erfgenaam?  Wij werken samen met NuTestament.  Daar regelt u eenvoudig online, voor een vast laag bedrag, en in uw eigen tempo een testament. Ontdek hoe het werkt op www.nutestament.nl

Heeft u een vraag?

Emmy Janssen

Relatiemanager Nalatenschappen en Bijzondere Giften