Wilde Ganzen in uw testament

Ook na uw leven kunt u een groot verschil maken voor mensen die in armoede leven. Met uw erfenis kan Wilde Ganzen concrete projecten steunen die vele mensen in ontwikkelingslanden helpen.

Aanvraag brochure over Nalaten Afspraak met Emmy Janssen

“Wat ik zo goed vind aan Wilde Ganzen is dat het gaat om projecten met een begin en een eind. Die projecten worden gedaan vanuit de kracht van de mensen zélf. Alleen op die manier is het blijvend. De wetenschap dat mijn geld een goede bestemming krijgt, geeft me rust.”
Jacqueline Kraft van Ermel

Vormen van nalaten

Wanneer u overweegt aan Wilde Ganzen na te laten, raden wij u aan een testament op te maken. U heeft verschillende opties:

Erfgenaam
Naast uw geliefden kunt u Wilde Ganzen benoemen tot (mede) erfgenaam, zodat wij een bepaald percentage van uw nalatenschap ontvangen. U bepaalt zelf de hoogte van het percentage.

Legaat
U kunt ook een legaat nalaten aan Wilde Ganzen. Dat is een specifiek bedrag of een bepaald goed dat u aan ons wilt schenken.

Executeurschap
Indien u ons opneemt als erfgenaam, kunnen wij eventueel optreden als executeur. Daarmee nemen wij alle zorgen rondom uw nalatenschap weg en wikkelen wij uw hele erfenis af. Alle praktische, administratieve en financiële zaken neemt Wilde Ganzen na uw overlijden over. Wanneer u dit overweegt, neem dan contact met ons op.

Uw erfenis regelen

Uw erfenis goed geregeld?

Met de testamenttest rechts ziet u wat uw mogelijkheden zijn en kunt u controleren of uw huidige testament nog goed geregeld is. Voor een bespreking van de uitkomst van de test kunt u (vrijblijvend en kosteloos) contact opnemen met een deelnemend notariskantoor uit uw regio.

Gratis erfenisdossier
Wilde Ganzen heeft een gratis erfenisdossier voor u gemaakt. Hiermee maakt u gemakkelijk een overzicht van uw bezittingen, financiën en verzekeringen. Heel praktisch als u een testament wilt opstellen.

Erfenisdossier aanvragen

Doe de test

Naar de notaris

Voor het maken of wijzigen van een testament moet u naar een notaris. U kunt een notaris in uw eigen buurt vinden via notaris.nl of bel met de notarislijn: 0900 – 346 9393.

U kunt ook online, voor een vast laag bedrag, uw testament regelen. Wilde Ganzen werkt hiervoor samen met NuTestament. Ontdek hoe het werkt op de website van NuTestament.

Als u Wilde Ganzen wilt opnemen in uw testament zijn voor de notaris de volgende gegevens van belang: Stichting Wilde Ganzen/IKON, gevestigd te Amersfoort. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Hilversum, nr. 41192276

Wilde Ganzen al in uw testament?
Heeft u Wilde Ganzen al in uw testament opgenomen? Wij waarderen het als we dit nu al mogen weten en willen u graag persoonlijk bedanken. Uiteraard behandelen we alle informatie vertrouwelijk.

 

Meer weten?

Wilt u graag in een persoonlijk gesprek uw vraag aan ons stellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Emmy Janssen. Zij onderhoudt bij Wilde Ganzen de contacten met mensen die overwegen ons in een testament op te nemen. Emmy maakt graag met u een afspraak om telefonisch, op kantoor in Amersfoort of eventueel bij u thuis, te praten over uw wensen.

Voor meer informatie kunt u ook onze gratis brochure ‘Wilde Ganzen in uw testament’ aanvragen.

Aanvraag brochure over Nalaten

Heeft u een vraag?

Emmy Janssen

Relatiemanager Nalatenschappen en Bijzondere Giften

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.