9 september: Training ‘Lokale fondsenwerving in India’ in Utrecht

12 juli 2016

Wil je weten hoe jij en je projectpartner (nóg meer) fondsen in India kunnen werven? Ben je benieuwd hoe je samen met je partner het project kunt ondersteunen? Wil je met een concreet actieplan hiervoor naar huis gaan?India

Jij en je partnerorganisatie zijn enthousiast over jullie project; jullie zien de resultaten en de impact op de levens van mensen in India. Het is belangrijk dat je project kan voortbestaan en jullie zijn daarvoor samen verantwoordelijk. Daarvoor heb je middelen nodig, zowel financieel als middelen in de vorm van diensten, goederen, kennis en tijd. Wilde Ganzen nodigt je graag uit in Utrecht voor de ééndaagse training ‘lokale fondswerving in India’. Deze training helpt je om fondsen te werven, in India én in Nederland.

Fondsenwerving gebeurt overal ter wereld: het aanspreken en mobiliseren van mensen en organisaties om sociale verandering te steunen met geld, diensten, goederen, kennis, tijd en morele steun. Daar waar de sociale nood hoog is en de middelen schaars zijn, gebeurt dit vaak met grote vindingrijkheid. Wilde Ganzen is de Change the Game Academy gestart om organisaties in ontwikkelingslanden hierbij te ondersteunen. In november 2016 worden o.a. in India lokale organisaties getraind in fondsenwerving. Jouw projectpartner kan aan die trainingen meedoen.

Voorlopig programma 9 september in Utrecht

9.15: ontvangst met koffie en thee
9.30: start en leerdoelen
10.00: mogelijkheden van fondsenwerving in India
11.00: inspiratie uit Change the Game Academy
12.00: oefenen met de ‘elevator pitch’
12.45: lunch
13.30: opzet voor fondsenwerving in India
14.30: toegang tot kennis over fondsenwerving voor jou en je partner
15.30: presentatie plannen en vervolgstappen
17.00: afsluiting

De training wordt gegeven op een centrale locatie in Utrecht. Je bijdrage aan de kosten voor de training is €35 per persoon. Meld je aan bij servicedesk@wildeganzen.nl.

Meer informatie over Change the Game Academy kan je vinden op changethegameacademy.org/

Meer dan een van onze projecten helpen?

Steun het werk van Wilde Ganzen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.