Ga stappen komende zaterdag tijdens de Nacht van de Fooi

22 mei 2018

Dus heb je al plannen voor het weekend? Ga a.s. zaterdag lekker dineren of stappen en wees gul met fooi! Op zaterdag 26 mei 2018 vindt de jaarlijkse Nacht van de Fooi plaats. Nacht van de Fooi is een jaarlijks terugkerend studenteninitiatief, waarbij medewerkers van honderden horecagelegenheden in Nederland hun fooi doneren ten bate van goede doelen.

Met de opbrengst worden zes door Wilde Ganzen zorgvuldig geselecteerde kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten volledig gefinancierd.

Op deze manier krijgt iedereen de kans om tijdens het uitgaan bij te dragen aan ontwikkelingshulp. Ruim 100 studenten in verschillende steden zetten zich belangeloos in om deze dag en nacht tot een groots succes te maken.

Wilde Ganzen verdubbelt de opbrengst voor projecten van de organisaties Stichting ASAP, Stichting Rhiza, Stichting Tomoka Support, Stichting Vlok, Stichting PIT en Stichting Adamfo Ghana.

Deelnemende horeca vind je in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden, Delft, Rotterdam, Nijmegen, Wageningen, Tilburg, Eindhoven, Groningen en Maastricht. In deze steden worden voor het uitgaande publiek diverse evenementen georganiseerd en staan vele horecagelegenheden in het teken van Nacht van de Fooi.

Wees erbij, geef fooi en draag bij aan verandering. Keep the Change, Change the world!

Dus heb je al plannen voor het weekend? Ga a.s. zaterdag, 26 mei lekker dineren of stappen, wees gul met fooi, tijdens de Nacht van de Fooi!

Naar de Nacht van de Fooi website.

Meer dan een van onze projecten helpen?

Steun het werk van Wilde Ganzen

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.