Wilde Ganzen bestrijdt armoede lokaal

Wij steunen de lokale bevolking in ontwikkelingslanden met kleine projecten, zodat zij op eigen kracht uit armoede kunnen komen.

Doneer nu

Word donateur

Wilde Ganzen steunt wereldwijd aanpakkers. Zij doorbreken armoede in hun eigen buurt met kleine, slimme projecten zodat mensen in ontwikkelingslanden op eigen kracht vooruitkomen. Is er geen school in de buurt? Zij bouwen er een. Worden kinderen onnodig ziek? Zij investeren in waterpompen. Geloof jij ook in deze aanpak? Word donateur.

Jouw geld wordt goed besteed

  • Wilde Ganzen heeft meer dan 60 jaar ervaring in ontwikkelingswerk
  • Vrijwel elk project is binnen een jaar gerealiseerd
  • 8 van de 10 projecten bestaan na 10 jaar nog steeds
Steun Wilde Ganzen

Ja, ik word donateur

Wanneer je hier je telefoonnummer achterlaat kunnen we telefonisch contact met je opnemen over onze projecten en hoe je verder kunt bijdragen.

Betalen via iDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef je ons toestemming om de incasso uit te voeren.

In 2023 zijn er met steun van Wilde Ganzen 350 projecten gerealiseerd. Vrijwel alle projecten die worden opgestart, zijn binnen een jaar afgerond. Acht van de tien projecten bestaan na tien nog steeds.

Uw donatie komt terecht bij organisaties waar wij nauw mee samenwerken, bij mensen die we vaak persoonlijk kennen en die een steuntje in de rug nodig hebben om een project tot een succes te maken. Alle donaties voor een project zijn geoormerkt, dat betekent dat uw donatie alleen bestemd is voor een specifiek project. Met een structurele donatie steunt u honderden projecten, die Wilde Ganzen jaarlijks helpt te realiseren.

Wilde Ganzen geeft alleen steun in de zogenaamde DAC-landen. Meer informatie over de DAC-landenlijst.