Recentelijk bracht Petra Hoogerwerf, auteur van het succesvolle boek ‘Vonk’ (over fondsenwerving), het boek ‘Echte winst. In zeven stappen naar succesvol ondernemen met maatschappelijke impact’ uit.

Het boek gaat niet uitsluitend over bedrijven, maar juist ook over non-profitorganisaties, social enterprises, burgerinitiatieven, culturele ondernemingen, fondsen, coöperaties en maatschappelijk betrokken bedrijven. Wilde Ganzen vindt zij daarbij horen en net als in Vonk staan we daarom tevens in ‘Echte winst’ vermeld.

Échte winst is hét boek voor iedereen die met een organisatie of onderneming meer maatschappelijke impact wil bereiken. Op sprankelende wijze en met veel voorbeelden uit de praktijk beschrijft en analyseert Petra Hoogerwerf de zeven essentiële stappen op weg naar succes. Zij neemt je mee in de wereld van organisaties en financiers die elk op hun eigen manier gericht zijn op het bereiken van échte winst voor de samenleving. Dat is goed voor de organisatie, de medewerkers, de klanten én de maatschappij. Hoogerwerf belicht hoe complexe vraagstukken van de wereld door innovatie, opschaling en samenwerking, worden aangepakt.

Je kunt het boek onder meer hier bestellen. En zie ook de website Echte Winst van Petra van Hoogerwerf.