Benieuwd wat er in 2018 allemaal #gelukt is dankzij onze 59.441 donateurs? Duik in de cijfers en verhalen van ons nieuwe interactieve jaarmagazine!

Jaarlijks steunen wij honderden  kleinschalige projecten met geld, advies, expertise en ons netwerk. Voor een blijvend resultaat maken we ons daarbij sterk voor duurzaamheid en zelfredzaamheid van mensen en organisaties uit hun omgeving. We willen niet alleen een school bouwen, maar ook zien dat het onderhoud is geregeld, dat er goede leraren zijn en goed getrainde schoolbesturen en ouderraden.

Noormosironi Lemurt
Noormosironi Lemurt

Powervrouwen in Kenia en licht voor Gaza

Net als vorig jaar staat het jaarmagazine van Wilde Ganzen weer vol met verhalen van werelddoeners die zelf in actie komen. Zoals het verhaal van Noormosironi Lemurt uit Kenia die nu in een nieuw kunstnijverheidscentrum een eigen inkomen verdient. Of dat van Benji de Levie die in actie kwam voor mensen in Gaza. Met steun van Wilde Ganzen haalde hij bijna 20.000 euro op om het Dar Essalaam ziekenhuis van zonnepanelen te voorzien. Klein project, groot verschil!

Lees verder in het interactieve jaarmagazine 2018