De coronacrisis heeft mensen in ontwikkelingslanden hard geraakt. We zijn dan ook blij met indrukwekkende hoeveelheid noodhulpprojecten die in de eerste helft van dit jaar bij ons zijn ingediend om de gevolgen van de coronacrisis te bestrijden. Maar liefst 227 projecten zijn in uitvoering of zijn inmiddels afgerond.

Een coronamasker
Wilde Ganzen staat nog steeds voor je klaar.

Vanwege dit overweldigende aantal is het vanaf 1 september niet meer mogelijk een coronaproject bij ons in te dienen.

Heb je vragen over lopende projecten en fondsenwerving voor projecten die geraakt worden door de coronacrisis, dan kun je altijd bij ons terecht.

We hopen dat onze gezamenlijke inzet en solidariteit de gevolgen van de crisis verzachten in de gemeenschappen waar jullie partners actief zijn.

Wat een solidariteit!

De coronacrisis raakt ons allemaal. Maar de energie die naar boven is gekomen, heeft ons een heel warm gevoel gegeven. We hopen dat onze gezamenlijke inzet en solidariteit de gevolgen van de crisis verzachten in de gemeenschappen waar jullie partners actief zijn. We blijven alle aanpakkers graag volgen. Hieronder delen we daarom inspirerende verhalen van enthousiaste wereldverbeteraars en geven we tips en suggesties hoe je in deze moeilijke tijd geld op kunt halen.