Enthousiast geworden over onze aanpak? We willen graag meer weten over jouw stichting, je lokale partner en jullie projectidee. Dit kan door middel van onderstaand formulier. Na het indienen van jullie projectidee nemen we contact op om verder kennis met elkaar te maken.

Projectidee indienen

 1. 1

  Werk je vanuit een in Nederland of België geregistreerde organisatie?

  Om in aanmerking te komen voor een bijdrage van Wilde Ganzen, moet de Nederlandse organisatie een rechtspersoon zijn. Bijvoorbeeld een stichting of vereniging. Wilde Ganzen sluit geen samenwerkingsovereenkomst met privépersonen.

  Vragen? Neem contact op met Wilde Ganzen.

 2. 2

  Werk je samen met een officieel geregistreerde, lokale partner?

  Wilde Ganzen hecht veel waarde aan lokaal eigenaarschap. Daarom vinden we het belangrijk dat er een geregistreerde partner is in het projectland, met een bestuur wat bij voorkeur bestaat uit lokale mensen.

  Vragen? Neem contact op met Wilde Ganzen.

 3. 3

  Vindt het project plaats in een land dat op de DAC-lijst staat?

  Wilde Ganzen ondersteunt alleen projecten die in DAC-landen worden uitgevoerd. Dat zijn landen die door de DAC (Development Assistance Committee, Commissie voor Ontwikkelingssamenwerking) van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) zijn gekwalificeerd als ontwikkelingsland. Bekijk alle DAC landen.

  Vragen? Neem contact op met Wilde Ganzen.

Dat klinkt goed. Het lijkt er op dat we goed bij elkaar passen!

Twijfel je nog of jouw project geschikt is? Stuur dan je vraag per mail naar servicedesk@wildeganzen.nl of neem contact op via telefoonnummer 033-2045555. We kijken er naar uit om je te leren kennen.

Heb je een vraag met 'Nee' beantwoord of twijfel je nog of jouw project geschikt is? Stuur dan je vraag per mail naar servicedesk@wildeganzen.nl of neem contact op via telefoonnummer 033-2045555. We kijken er naar uit om je te leren kennen.