Nalaten aan een specifiek doel of project van Wilde Ganzen

Emmy Janssen

Door Emmy Janssen

Emmy Janssen is Relatiemanager Nalatenschappen bij Wilde Ganzen helpt mensen die erover denken om Wilde Ganzen op te nemen in hun testament.

Meer van Emmy Emmy Janssen

Uw nalatenschap is persoonlijk en daarom vinden wij het logisch dat u bepaalt waar het aan besteed wordt. U kunt Wilde Ganzen in uw testament opnemen en wist u dat u uw vermogen ook kan nalaten aan een specifiek land, onderwerp of project? Bij Wilde Ganzen maken we het nalaten aan een goed doel zo makkelijk mogelijk.

Wilde Ganzen in uw testament

Als u Wilde Ganzen opneemt in uw testament als erfgenaam of legataris, dan kunt u ervoor kiezen om het aan de hele organisatie na te laten. Dan kijkt Wilde Ganzen welke projecten er op dat moment zijn en hoe we het geld het beste kunnen gebruiken. Zo wordt uw nalatenschap gebruikt om armoede de wereld uit te helpen. Maar we kunnen ons goed voorstellen dat u uw geld aan een specifiek land, onderwerp of project wilt nalaten. Misschien heeft u jaren voor de klas gestaan en gelooft u in de kracht van goed onderwijs? Dan kunt u in uw testament zetten dat Wilde Ganzen uw nalatenschap moet besteden aan bijvoorbeeld onderwijsprojecten.

Heeft u iets meegemaakt waardoor u waarde hecht aan een bepaald thema? Of vindt u een bepaald onderwerp belangrijk? Dan kunt u dit aangeven in uw testament.

Nalaten aan een specifiek onderwerp of doel

Bij Wilde Ganzen hebben we verschillende projecten. We hebben bijvoorbeeld projecten die medische zorg toegankelijk maken. We hebben ook projecten waarbij we samen met lokale aanpakkers zorgen dat ieder kind naar school kan. Met al deze projecten maken we de wereld een stukje beter, maar we kunnen ons goed voorstellen dat u met het ene project meer heeft dan met het andere. Heeft u iets meegemaakt waardoor u waarde hecht aan een bepaald thema? Of vindt u een bepaald onderwerp belangrijk? Dan kunt u dit aangeven in uw testament. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u wilt dat uw nalatenschap wordt ingezet voor projecten in de zorg. Dan besteden wij het geld aan projecten die de zorg toegankelijk maken voor ieder mens, waar dan ook ter wereld.

Nalaten aan projecten in een specifiek land

Heeft u een bijzondere band met een bepaald land? Misschien bent u daar een paar keer op vakantie geweest of heeft u ergens een mooie reis gemaakt. Dan kunt u er ook voor kiezen om in uw testament te zetten dat u uw nalatenschap wilt inzetten voor projecten in dat land. Dan besteden wij uw geld alleen aan projecten die we daar uitvoeren.

Wilde Ganzen als erfgenaam of legataris

Wilt u Wilde Ganzen opnemen in uw testament? Als erfgenaam of legataris? En wilt u dat uw geld wordt besteed aan een bepaald project, land of onderwerp? Neem dan altijd contact op met Emmy Janssen. Zij kan u meer vertellen over de mogelijkheden. Het is namelijk belangrijk dat het goed in uw testament komt te staan, zodat wij uw geld ook echt kunnen besteden aan de projecten die u belangrijk vindt.

 

Vraag de gratis brochure aan

 

Heeft u vragen over nalaten of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Emmy Janssen via 033-2045522 of emmy@wildeganzen.nl.