Meer en meer voelen we de nadelige effecten van klimaatverandering door het extreme weer – overstromingen, stormen maar ook extreme droogte – mislukken oogsten, sterft hun vee en nemen voedseltekorten toe. Door vergroening en water vast te houden kunnen we voedselzekerheid verbeteren en beter bestand zijn tegen extreme gebeurtenissen.

Hans van Luijk
Hans van Luijk

In deze interactieve webinar vertellen we het verhaal hoe Stichting Stipulae op een duurzame wijze een bijdrage levert aan de voedselzekerheid van de Maasai in Tanzania. En welke gevolgen dat allemaal heeft. Met praktische voorbeelden van SamSamWater en Justdiggit laten we zien wat er allemaal mogelijk is om te vergroenen én hoe je uit al deze mogelijkheden de oplossingen kan kiezen die passen bij de lokale omstandigheden in jouw situatie.

Sander de Haas
Sander de Haas

Tijdens de webinar tonen we praktische tips en tools waar andere organisaties zelf mee aan de slag kunnen. Na afloop van de presentaties is er ruimte voor vragen en discussie.

Mocht je met praktische of technisch-inhoudelijke vragen zitten voor jouw specifieke project of situatie dan zijn Sander de Haas en Hans van Luijk na afloop van de webinar online beschikbaar voor inhoudelijke tips en adviezen voor jouw particuliere initiatief.

 

Terugkijken