Ook bij u aan de deur!

Deur-aan-deur actie

Wilde Ganzen werft donateurs via een deur-aan-deur-campagne.

Wij hopen hiermee nieuwe structurele donateurs te werven: mensen die Wilde Ganzen voor langere tijd willen steunen. Met jouw hulp kunnen we, samen met betrokken Nederlanders, projecten voor armoedebestrijding blijven voortzetten. Het kan dus zijn dat we binnenkort bij jou aanbellen met de vraag of je donateur wilt worden!

Onze medewerkers zijn te herkennen aan een ID-kaart met het logo van Wilde Ganzen én een tablet waarop zij de gegevens van nieuwe donateurs invullen. Zij dragen een witte jas met daarop duidelijk zichtbaar het Wilde Ganzen logo.

Heb je vragen over deze wervingsactie, neemt u dan gerust contact met ons op: 035-6251030 of op service@wildeganzen.nl.

We krijgen soms vragen over vergunningen, of over het tijdstip waarop wordt aangebeld. Wilde Ganzen maakt gebruik van bureaus die zijn aangesloten bij de vereniging Direct Dialogue Donateurwervers Nederland (DDDN). Deze vereniging is opgericht om de kwaliteit van direct dialogue donateurwerving in Nederland op een hoog niveau te houden. DDDN richt zich uitsluitend op leden- en donateurwerving via direct dialogue voor Goede Doelen. Vereniging DDDN gaat actief in gesprek met goede doelen, gemeentes en gebruikers van de openbare ruimte om direct dialogue donateurwerving optimaal in te zetten. Uitgangspunt hierbij is een maximaal resultaat voor goede doelen en een minimum aan overlast voor anderen. Zelfregulering en transparantie zijn hierbij sleutelbegrippen. Voor meer informatie, zie www.dddn.nl

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.