Ben jij een Nederlandse of Belgische stichting die samenwerkt met een aanpakker uit een land op de DAC-landenlijst en wil je meer weten wat Wilde Ganzen voor jullie kan betekenen? We vertellen je graag meer over wat er voor nodig is om met Wilde Ganzen een samenwerking aan te gaan.

Particulier Ontwikkelingsinitiatief

Om een project succesvol te laten verlopen werken wij altijd samen met organisaties die geregistreerd zijn in Nederland of België. Wij noemen deze stichtingen of organisaties Particuliere Ontwikkelingsinitiatieven (POI). De POI werft fondsen in Nederland en/of België en draagt zo bij aan financiering van het project.

Lokale Partner Organisatie

Wij geloven in lokaal eigenaarschap, waarbij de lokale partner de participatie van de gemeenschap stimuleert in het veranderingstraject. Dat leidt tot duurzamere resultaten. Daarom werken wij samen met zowel een Nederlandse of Belgische organisatie als diens lokale partner – die midden in de gemeenschap staat.

Jullie gezamelijke project

We zien ieder project als een kans om de lokale partnerorganisatie en/of de lokale gemeenschap te versterken en verzelfstandigen. Het project vindt plaats in een DAC-land en kan gaan om en bouwproject of andere dienstverlening, maar ook training van professionals, organisatieversterking of beleidsbeïnvloeding.

Download de voorwaarden

Waarom voorwaarden?

Wilde Ganzen gelooft in een duurzame aanpak, en in een samenwerking waar transparantie en gelijkwaardigheid bovenaan staan. Onze voorwaarden zijn er om te kijken of we (jij, je lokale partner, het project en Wilde Ganzen) bij elkaar passen.

Enthousiast?

Kun jij je vinden in onze aanpak en ben je nieuwsgierig naar wat Wilde Ganzen voor jou kan betekenen? Neem dan contact op of dien direct een projectidee in.

 

Projectidee indienen