AAA

Contact Sitemap  
Bookmark and Share
Volg ons op  

Wilde Ganzen PI Dagen 2012

Eind juni, begin juli 2012 vonden  de drie Wilde Ganzen PI dagen plaats. In Eindhoven waren er 110 deelnemers, in Utrecht 180 en in Hoogeveen 90.De dagen hadden een identiek programma, maar elke dag had zijn eigen sfeer. 

 

De dag startte met een plenair programma waarbij het onderwerp Particuliere Initiatieven en ontwikkelingssamenwerking in de lokale en regionale media centraal stond. Op de drie dagen waren verschillende panels aanwezig met journalisten en hoofdredacteuren van kranten en omroepen. Tevens werden er op het betreffende thema onderzoeken gepresenteerd. 

De inzichten die we hebben opgedaan in de verschillende sessies met de panels en de aanwezige PI’s worden verwerkt, en toegevoegd aan het aanbod voor PI’s.

 

Na het plenaire gedeelte hebben de deelnemers in een workshopronde kennis gemaakt met het gebruik van social media, hoe je verschillende doelgroepen kan laten meedoen met het ontwerp en uitvoeren van een project, hoe een exit strategie voor een project kan worden gevormd of wat ondernemen met ontwikkelingsprojecten inhoud.

 

Ook was er een workshop voor stichtingen die nog niet met Wilde Ganzen hebben samengewerkt.

Vier van de vijf workshops zijn gegeven  door medewerkers van Wilde Ganzen die ze samen met de PI’s voorbereid en uitgevoerd hebben.

Per workshop staan de beschikbare presentaties en hand outs online.

 

De dagen werden afgesloten met een netwerkbuffet waarbij Particuliere Initiatieven elkaar en medewerkers van Wilde Ganzen konden ontmoeten, hebben nagepraat over de dag en vooral kennis en ervaring hebben uitgewisseld.

PI Dag workshops

Hiernaast vindt u de PDF's van de presentaties bij de workshops die wij aan hebben geboden op de PI Dagen.

Foto-impressie van de PI Dagen

Klik op de naam van de regio om op Youtube een sfeerimpressie per regio in foto's te zien.

Foto's Eindhoven

Foto's Utrecht

Foto's Hoogeveen

www.wildeganzen.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten