Wilde Ganzen lanceert de Wilde Ganzen KennisHub: een kennisuitwisseling en leerprogramma voor stichtingen en vzw’s waarin we de activiteiten van stichtingen en vzw’s gaan versterken. We laten ons daarbij inspireren door ervaringen van (collega) particuliere initiatieven en lokale aanpakkers, gecombineerd met de kennis van experts op het gebied van internationale samenwerking en armoedebestrijding.

KennisHub gaat dit najaar van start!

Dit najaar starten we met de eerste twee leerlijnen waarbij we kijken naar manieren waarop jullie je projectpartner begeleiden en laten groeien als organisatie. Maar ook naar hoe jullie wereldburgerschap onder jullie achterban versterken.

Samen met jullie onderzoeken we hoe dat beter kan, leren we met én van elkaar en onderzoeken we hoe Wilde Ganzen jullie daarbij het beste kan ondersteunen.

Prijsvraag: win 4500 euro voor je communicatieplan
Heb jij een prachtig idee om jouw achterban bij je project of organisatie te betrekken? Vertel ons je creatieve plan om mensen in beweging te krijgen en win 4.500 euro om jouw communicatieplan in Nederland of België uit te voeren!