Wilde Ganzen vacature

Vacature Fondsenwerver Particuliere Markt

30 april 2018

Ter versterking van de afdeling Communicatie en Fondsenwerving zijn wij op zoek naar een: Fondsenwerver Particuliere Markt (36 uur per week)

Voor de komende jaren zijn er ambitieuze plannen om meer naamsbekendheid en draagvlak te krijgen bij het publiek en te groeien in onze inkomsten. De afdeling Communicatie & Fondsenwerving speelt hierin een cruciale rol. Het Fondsenwerving team draagt zorg voor het werven van de benodigde financiële middelen. Giften van particuliere donateurs, vermogensfondsen, bedrijven, stichtingen en nalatenschappen vormen de voornaamste inkomstenbronnen.

Als Fondsenwerver Particuliere Markt ben je verantwoordelijk voor de acquisitie van donateurs, vernieuwing van wervingsconcepten en wervingscampagnes die het publiek mobiliseren. Denk hierbij aan DM, DD en TM, maar ook aan TV, online en events. Het optimaliseren van de door-to-door werving vraagt je onmiddellijke aandacht.

Je bent verantwoordelijk voor een belangrijk deel van het fondsenwervingsbudget en de particuliere inkomsten. Je weet kansen in kaart te brengen, doelstellingen te formuleren en deze te vertalen in strategie en acties. Het bewaken van de Return on Investment (ROI) op de vastgestelde budgetten wordt door jou in alles meegenomen. Je kan daarvoor goed en duidelijk rapporteren en plannen bijstellen.

De uitdaging in deze functie ligt, naast het optimaliseren van de bestaande programma’s, in het (mede) ontwikkelen van vernieuwende fondsenwervende concepten en proposities. Centraal hierin staat het activeren van onze brede achterban die nauw betrokken is bij onze unieke manier van armoedebestrijding.

Lees meer en solliciteer

Meer dan een van onze projecten helpen?

Steun het werk van Wilde Ganzen