De grootste Impact Experience van Europa 

Er zijn gigantisch veel mensen die de wereld een beetje beter willen maken. Mensen die thuis hun best doen om energieneutraal te leven. Die de buurt leefbaarder maken. Bedrijven die hard werken aan verduurzaming en betere werkomstandigheden. Scholen, studenten en jongerenorganisaties die zich inzetten voor de duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. 

Spotlight op oplossingen

Wat kunnen we doen om dit goede te versnellen? Hoe kom je in contact met anderen? Waar vind je inspiratie? Met wie kan ik samenwerken? Wat kan ik √ľberhaupt doen?¬†

Op 4, 5 en 6 april wordt in de Jaarbeurs in Utrecht de Impact Fair georganiseerd. Een evenement waar honderden impactmakers aanwezig zijn, met grote sprekers. Het wordt een mix van bedrijven, maatschappelijke organisaties, sociale initiatieven, goede doelen, studenten en jongeren.  

Café De Wilde Gans

Op de beursvloer vind je volop inspiratie en impact-belevenissen. Wilde Ganzen is er met een heus Wilde Ganzen Café: een plek om te proeven en te ontdekken. Hier kun je genieten van een moment van rust en tegelijk kennismaken met de warme verhalen achter onze projecten.  

Kom ook langs

4 en 5 april zijn speciale dagen voor genodigden. Jij bent welkom op zaterdag 6 april. Kom ook langs. Neem je kinderen, familie en vrienden mee en maak het verschil!  

Bestel hier je tickets