In 2023 organiseert Wilde Ganzen op meerdere vrijdagen inloopochtenden voor partners en stichtingen. Op deze dagen ben jij met je stichting van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort. Je kunt bij ons terecht voor kennis, advies en vooral: het vergroten van je netwerk!

Ben je net gestart met een stichting en wil je samenwerken met lokale initiatieven in het zuiden om armoede van onderop te doorbreken? Of wil je je netwerk vergroten door kennis te maken met organisaties die dit al doen? Of wil je je ideeën en inzichten delen hoe wij als Wilde Ganzen nog beter jouw partner en jouzelf kunnen ondersteunen? Dan zijn deze inloopochtenden echt wat voor jou.

Er zullen altijd drie Adviseurs Projecten van Wilde Ganzen aanwezig zijn waarmee je in gesprek kunt gaan. Zo bouw je onder het genot van een kop koffie en iets lekkers aan je netwerk én doe je nieuwe ideeën op.

Inloopochtenden

We hebben dit jaar nog drie inloopochtenden gepland waar je gebruik van kunt maken:

  • vrijdag 8 september
  • vrijdag 10 november
  • vrijdag 8 december

Op deze dagen ben je welkom op ons kantoor in Amersfoort tussen 11.00 – 13.00. De lunch wordt verzorgd. Kijk hier voor de routebeschrijving.

Kom je ook?

Aanmelden