Challenge accepted

Hoe kunnen wij ons nĂş met elkaar inzetten voor de wereld van morgen

De wereldbevolking groeit razendsnel. Nieuwe generaties staan te popelen om naar school te gaan en al die jongeren willen daarna graag een baan met een fatsoenlijk inkomen. Kortom, daar liggen ontzettend veel kansen! 

Tegelijkertijd zijn er heel veel uitdagingen: van groeiende ongelijkheid tot beperkte toegang tot onderwijs en werk. En van klimaatproblemen tot gewelddadige conflicten. Tijdens de Wilde Ganzendag 2024 worden deze wereldwijde uitdagingen besproken. We worden bijgepraat door inspirerende gastsprekers Ă©n gaan samen onderzoeken hoe we de toekomst nog beter kunnen vormgeven.

Bekijk hier het programma

De Wilde Ganzendag vindt plaats op zaterdag 9 maart 2024 bij De Eenhoorn in Amersfoort. We proberen weer een interessante dag te organiseren, met veel relevante workshops en genoeg ruimte om met elkaar te netwerken.

Wil je erbij zijn? Koop dan nu jouw ticket voor maar 10 euro! Meer informatie over het programma en de workshops vind je hier.

Klik hier om jouw ticket te kopen

Aanmelden voor studenten en/of scholieren

Wij vinden het erg belangrijk dat nieuwe generaties meedoen aan het gesprek. Daarom heb je als student of scholier gratis toegang tot de Wilde Ganzendag 2024. Je hoeft je alleen maar aan te melden via onderstaande knop. Zien we jou op 9 maart?

*Gekochte kaartjes kunnen niet meer worden gerestitueerd