3.3 Change the game!

Werk aan gelijkwaardig partnerschap door allebei fondsen te werven.

In amper vijftien jaar tijd is de verdeling van rijkdom in de wereld sterk veranderd. Landen die vroeger ‘ontwikkelingslanden’ werden genoemd, hebben nu een actief aandeel in de wereldeconomie. Dat betekent ook dat ‘hulp’ niet meer alleen van Europa naar lage midden inkomens landen gaat. Opkomende economieën hebben nu de mogelijkheden om iets te doen aan armoede in hun eigen land. Wat kun jij doen? Hoe sta jij tegenover lokale fondsenwerving? Denk je dat het mogelijk is binnen het project dat jouw initiatief ondersteunt om meer fondsen te werven bij de lokale middenklasse? Of de overheid te betrekken?

Informeer jouw lokale partners over de Online Change the Game Academy met e-learning cursussen, toolkits, inspirerende succesverhalen en een uitgebreide bibliotheek: www.changethegameacademy.org.

Toegang en informatie op www.changethegameacademy.org is gratis en toegankelijk voor iedereen.

We willen je graag een overzicht van onze evenementen laten zien. Helaas heb je het gebruik van cookies op deze website niet toegestaan. Hierdoor is dit niet mogelijk. Om onze kalender toch te bekijken ga je naar: https://business.facebook.com/pg/Change-the-Game-Academy-449989872074091/events

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.