Geef geluk

Nog maar een paar jaar geleden kon de 13-jarige Towhid uit Bangladesh niet lopen en praten. Hij had geen vriendjes om mee te spelen en ging niet naar school. Vanwege zijn beperking werd hij verwaarloosd. 

Towhid heeft cerebrale parese waardoor hij geen goede controle over zijn spieren heeft. Doordat hij op een eiland woont had hij geen toegang tot de juiste zorg en zijn ouders schaamden zich voor hem.

Er zijn nog zo veel meer kinderen én volwassenen als Towhid. In moeilijk te bereiken deltagebieden in Bangladesh leven op dit moment duizenden kinderen én volwassenen met een beperking die niet gezien of gehoord worden

De oplossing

Dankzij de organisatie Friendship kreeg Towhid twee jaar geleden voor het eerst fysiotherapie en kregen zijn ouders ondersteuning. Sinds een jaar gaat hij naar school en loopt hij er zelfstandig naartoe, mét een grote glimlach op zijn gezicht.

Friendship is de enige organisatie in deze regio die deze mensen opzoekt en concrete hulp biedt. Door de ouders te helpen, buren te betrekken, leraren te onderwijzen en de overheid aan te spreken, verdwijnen vooroordelen en komt er echte verandering!

Met jouw steun willen we dit project fors uitbreiden, zodat straks 4.000 mensen met een beperking dezelfde kansen krijgen als Towhid. Help mee, dankjewel.

Steun Wilde Ganzen

Ja, ik steun mensen met een beperking in Bangladesh

Betalen via iDEAL
Betalen via machtiging

Met het versturen van dit formulier geef je ons toestemming om de incasso uit te voeren.