Als bestuurslid van een particulier initiatief besteed je vaak vele uren per week aan je stichting. Het vinden van nieuwe bestuursleden is een uitdaging. Is het mogelijk om de tijdsdruk voor bestuursleden en vrijwilligers terug te brengen tot de gemiddelde Nederlandse vrijwilligersweek van 4 uur? En hierdoor meer mensen werven als vrijwilliger? Welke rol kan digitalisering daarin spelen?

Lucas Meijs van de Rotterdam School of Management (onderdeel Erasmus Universiteit) en Esly van Dam van Wilde Ganzen gaan in gesprek over de mogelijkheden van besturen in 4 uur voor particuliere initiatieven.

Inschrijven

In verband met het coronavirus houden we de Wilde Ganzen-Partinmaand dit jaar volledig digitaal. Op deze manier willen we jou en je stichting toch de kans bieden om mensen van andere stichtingen te ontmoeten en kennis te delen, net als voorgaande jaren.

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere webinars. Zodra je bent aangemeld ontvang je enkele dagen voor de start een e-mail met de link naar de livestream. Met deze link kun je de sessie bijwonen.

Naar de inschrijving