Het werken met Mensen met een Beperking is een uitdaging op zich. En dat proberen te combineren met thuiszorg is in veel landen niet bepaald de norm. Het thema van dit webinar is Homebased Rehabilitation als alternatief voor dagcentrum en school.

Willemijn Simons is fysiotherapeute in Zimbabwe en haar werk wordt gesteund door o.a. Stichting Kufambatose. Doel van deze stichting is het verbeteren van de kwaliteit van leven en zorg voor kinderen met een motorische handicap en hun families door samen te werken met lokale zorgprofessionals. Om goede inbedding in de lokale organisaties en gemeenschappen mogelijk te maken, is de samenwerking met de lokale zorgverleners en bevolking hierbij essentieel.

Inschrijven

In verband met het coronavirus houden we de Wilde Ganzen-Partinmaand dit jaar volledig digitaal. Op deze manier willen we jou en je stichting toch de kans bieden om mensen van andere stichtingen te ontmoeten en kennis te delen, net als voorgaande jaren.

Je kunt je aanmelden voor één of meerdere webinars. Zodra je bent aangemeld ontvang je enkele dagen voor de start een e-mail met de link naar de livestream. Met deze link kun je de sessie bijwonen.

Naar de inschrijving