Al meer dan 65 jaar werkt Wilde Ganzen samen met kerken en christelijke organisaties, in Nederland en wereldwijd. Samen pakken we armoede aan. Want armoede is onrechtvaardig en veroorzaakt veel leed. Met uw steun bouwen aanpakkers scholen en klinieken, geven ze trainingen en helpen ze waar ze kunnen.

Met uw kerkleden kunt u mensen die in armoede leven vooruit helpen. Door te collecteren voor Wilde Ganzen steunt u jaarlijks honderden projecten die armoede van onderop doorbreken. Helpt u mee?

Collecteren voor Wilde Ganzen kan op meerdere manieren

Met de opbrengst van uw collecte kunnen wij jaarlijks honderden projecten financieren, trainingen organiseren en programma’s opzetten. U kunt Wilde Ganzen steunen door een collecte te organiseren voor onze organisatie of door een specifiek project uit te kiezen.

Ons werk steunen
Ieder jaar steunt Wilde Ganzen honderden projecten in tientallen landen, overal ter wereld. Wanneer u ons werk steunt met uw collecte helpt u ons helpen. We verdelen de opbrengst van uw collecte onder (een deel van) onze projecten en geven deze zo een financieel steuntje in de rug.

Van iedere euro die u met uw collecte ophaalt besteden wij 90,2 cent aan deze doelstelling om armoede te doorbreken; steun voor projecten, training en voorlichting. De overige 7,1 cent investeren we in de werving van donateurs en 2,7 cent geven we uit aan administratiekosten.
Een specifiek project steunen
U kunt ook een project uitkiezen om geld voor in te zamelen. 100% van uw collectegeld komt vervolgens terecht bij het project van uw keuze. Wij kunnen u helpen door informatie aan te leveren over het door u gekozen project. Ook kunnen we foto's toesturen.

Na de collecte kunt u het ingezamelde bedrag overmaken op IBAN: NL53 INGB 0000 0400 00 t.n.v. Stichting Wilde Ganzen/IKON, onder vermelding van het projectnummer. Of u maakt gebruik van de mogelijkheid om te doneren op de websitepagina van het gekozen project.

Wij kunnen u helpen bij het organiseren van een collecte door een algemene tekst over Wilde Ganzen aan te leveren en verschillende foto’s toe te sturen. Na de collectie kunt u het ingezamelde bedrag overmaken op IBAN: NL53 INGB 0000 0400 00 t.n.v. Stichting Wilde Ganzen/IKON. Of u maakt gebruik van ons donatieformulier.

Iedere maand een overzicht ontvangen?

Iedere maand kunnen wij u een beschrijving sturen van de projecten die de maand erop op tv worden uitgezonden. Een handig overzicht, waaruit u zelf een project kunt kiezen wat in uw collecterooster past.

"Neem gerust contact met mij op voor meer informatie."

Emmy Janssen

Relatiemanager Nalatenschappen en Bijzondere Giften
emmy@wildeganzen.nl 033-2045522
Emmy Janssen

Onze actuele projecten

Geef twee dorpen in Burkina Faso water en een moestuin Project van de week

Dorpsbewoners in Burkina Faso zuchten onder de droogte. Elk jaar, van oktober tot en met juni valt er nauwelijks regens en is er een groot tekort aan water.

Bekijk en doneer
Geef twee dorpen in Burkina Faso water en een moestuin Project van de week

Dorpsbewoners in Burkina Faso zuchten onder de droogte. Elk jaar, van oktober tot en met juni valt er nauwelijks regens en is er een groot tekort aan water.

Bekijk en doneer
Geef deze school in India het mooiste cadeau: zekerheid voor de toekomst

Door letterlijk een steentje bij te dragen, blijft de school bestaan. Dat is het mooiste cadeau dat deze school kan…

Bekijk en doneer